Een schat aan oefeningen om jouw persoonlijke kracht te versterken

NH Coach, de N staat voor Narcisme en de H voor HSP, is gespecialiseerd in het werken met hooggevoelige mensen. Zij hebben onder meer een groot empathisch vermogen en vaak moeite met het stellen van grenzen. Dit trekt personen aan met narcistisch gedrag.

In gespecialiseerde coachingsopleidingen ben ik getraind om met hooggevoelige mensen te werken en heb ik geleerd over de wisselwerking tussen narcistisch gedrag en zichzelf-wegcijferend gedrag. Ik kan beide soorten mensen hierop trainen. Zelf ben ik ook hooggevoelig en heb in het verleden veel te maken gehad met narcistisch gedrag.

Loop jij ook tegen narcistisch gedrag aan, van een ander of van jezelf? Zit je vast op een bepaald gebied in je werk of in je relatie? Wil je onderzoeken wat écht bij jou past? Ik kan goed luisteren, scherp analyseren en neem alle tijd om me in jou te verdiepen. 

Door mijn mensenkennis en werkervaring komen we snel tot de kern. Met een schat aan oefeningen op maat die je persoonlijke kracht versterken. En je laten groeien in je werk en in je relaties. Ik verheug me erop om kennis te maken: +316 3639 5964.

c.v. Josta Verdonk

Menselijk gedrag heeft me altijd gefascineerd. Na een propedeuse Psycholgie en een doctoraal Communicatiewetenschappen werkte ik in allerlei organisaties als communicatiespecialist. Met 42 jaar kreeg ik een burn-out en liet me omscholen tot lerares. Dit bleek het ook niet helemaal te zijn. De start op de kunstacademie was het begin van een persoonlijk 'soul searching'-traject. Ik begon in te zien dat mijn hooggevoeligheid niet alleen een last was, maar dat die ook benut kon worden. Toen ben ik gespecialiseerde coachopleidingen gaan volgen. Direct meldden mensen uit mijn netwerk zich aan voor coaching en het resultaat is de NH Coach praktijk. 

Heden - Basisopleiding Kunstacademie, Wackers, 3e jaar
Heden – Narcisme Coach
Centrum Open Mind
September 2023 – Creatieve therapie, CIVAS
Aug 2023 
HSP Coach, Centrum Open Mind (erkend door Belgische overheid, 20 jaar HSP-ervaring)
2017Pabo Hoge School van Amsterdam (bachelor)
1998EFT (Emotional Freedom Techniques) certificaat
1994 – Doctoraal Communicatiewetenschappen Universiteit van Amsterdam
1991 – Propedeuse Psychologie Universiteit van Amsterdam