Wat komt er uit jouw HSP-test?

De kennismaking en intake wordt tegen een gereduceerde prijs aangeboden. Daarbij doe je een HSP-test en bespreken we uitgebreid jouw vraag of behoefte. Het aantal vervolgsessies is afhankelijk van je wensen en je ontwikkeling. In de regel zijn er zes sessies nodig.

De coaching bestaat uit gesprekken én oefeningen, bijvoorbeeld om je bewust te maken van bepaalde patronen of je vaardigheden te vergroten. Hierbij krijg je inzicht in de vijf HSP-copingmechanismen (geformuleerd door Centrum Open Mind op basis van twintig jaar ervaring). Ook kunnen we werken aan het afzwakken van narcistisch gedrag volgens hun methode. Verder kunnen creatieve therapie, energetische oefeningen en EFT worden ingezet, dit werkt ontspannend en kan struikelblokken en talenten naar boven halen.

Locatie: zowel in Hoorn als in Amsterdam is er een prettige praktijkruimte. Bij mooi weer kan het fijn zijn een keer te wandelen in het bos of aan het strand! Graag maak ik kennis met je.

"Coaching is een manier om aandacht aan jezelf te besteden op een positieve doelgerichte wijze. Met als doel verandering en groei. Een coach structureert dat proces en helpt bij bewustwording."

Investeer in jezelf


Intake en test

ong. 90 minuten - € 60 

Coachingsessie

60 minuten - € 7

Coachingpakket

Intake + 5 sessies - € 425

 

Deze bedragen zijn exclusief 21% btw.

Bewustwording & zelfacceptatie = groei

NH Coach schept een prettige, veilige omgeving om over jezelf te praten en naar jezelf te kijken. Soms moet je even uit je comfortzone, anders kun je net zo goed thuis gaan netflixen!

Ik zet oefeningen in uit de coachpraktijk, Emotional Freedom Techniques en creatieve therapie om bewustwording te vergroten en mogelijke blokkades weg te nemen. Door zelfinzicht en zelfacceptatie, hoef je jezelf niet langer te veroordelen (wat velen van ons onbewust toch vaak doen).

Pas dan kun je toekomen wat je wilt. Wil je iets bereiken of wil je iets veranderen? Dat beslis jij. Vervolgens help ik je te werken aan vaardigheden die dat mogelijk maken. 

Het klinkt heel makkelijk, en als je er de tijd voor neemt, is het dat ook!